Et Hurtigt Overblik


2114a8d5c0-foto-4-fra-mikkel.jpg

Mit navn er Mette Bratlann, jeg er 42 år og er uddannet psykolog ved Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi. I terapien arbejder jeg primært eksistentielt og relationelt, men herudover har jeg altid en opmærksomhed på, hvilke tilknytningssystemer der er i spil hos det menneske, jeg har samtaler med. Tilknytningsmønstre kan fortælle meget om, hvorfor et menneske kan have svært ved at trives i tætte relationer til andre.

En session hos mig koster 1050 kroner og varer altid en fuld time, hvoraf selve samtalen varer 50 minutter og de sidste ti minutter går med afrunding, betaling og ny tidsbestilling. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få dækket 300 kroner af udgiften til hver samtale, hvis dine problematikker kvalificerer dig til støtten. Jeg tager desværre ikke imod lægehenvisninger, der udløser støtte fra den offentlige sygesikring.

Samtalerne foregår i min praksis i et fint lille baghus fra 1700-tallet i Strandgade helt i begyndelsen af Christianshavn. Der går busser og metro til og fra Christianshavns Torv, som ligger 4-5 minutters gang derfra.

Du kan læse mere om, hvad et terapeutisk forløb hos mig indebærer på de næste sider her på hjemmesiden og skulle du få lyst, så kan du skrive til mig direkte ved at gå ind under menupunktet Kontakt.

Min ventetid ligger typisk omkring en måned eller to, indimellem lidt kortere eller længere også afhængigt af din egen fleksibilitet.

Jeg er desværre blevet nødt til at lukke for min venteliste, da den på nuværende tidspunkt byder på mere end tre måneders ventetid. Ingen skal vente så længe, hvis der er behov for støtte eller hjælp nu og her. Prøv eventuelt at kigge på den hjemmeside, der hedder http://www.psykologeridanmark.dk

Tak for din forståelse.

Samtalerum (beskåret)