Gratis foredragsaften d. 25. januar og d. 9. februar 2017: Om fysiologien bag angst – og hvorfor det er så vigtigt at forstå den

19. December 2016

I Danmark rammes ca. hver femte af os af angst på et eller andet tidspunkt i livet. Hvis du selv kender til angst, ved du også, at det er en meget kropslig tilstand, der ofte involverer hjertebanken, svedproduktion, følelsen af ikke at kunne få luft, svimmelhed, mavesmerter, trykken for brystet eller andre fysiske fornemmelser, som i sig selv kan være meget skræmmende. Men hver eneste af disse reaktioner fra kroppen er faktisk en del af et livsvigtigt overlevelsessystem, der ligger nedarvet i alle mennesker og som er vigtigt for vores evne til at navigere i den verden, der omgiver os. Det kan være meget betydningsfuldt at forstå dette fysiologiske system, både hvis du selv lever med angst og hvis du lever af at behandle den hos andre. I dette foredrag kommer jeg både omkring hvorfor kroppen reagerer, som den gør, når angsten tager over og hvordan denne teoretiske viden kan bruges i praksis, når man arbejder med at mindske angsten.

Foredraget finder sted i samarbejde med Meriam Al-Erhayem Psykoterapi og Undervisning, onsdag d. 25. januar og igen torsdag d. 9. februar begge dage kl. 19-21 i Havnegade nr. 49, stuen (København K). Tilmelding på mail@psykologsamtale.nu senest d. 20. januar. 

Alle er velkomne og jeg vil glæde mig til at se dig der

OBS: Alle pladser er reserverede begge fordragsaftener, så det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig, men på grund af den store interesse for emnet, har jeg valgt at holde et foredrag mere i foråret. Hold øje med siden her, eller meld dig til at følge min blog, så vil du blive informeret om sted og dato, så snart jeg har de praktiske sider af sagen på plads. Tak for din interesse og jeg håber at se dig til mit næste arrangement.

Se også meget gerne Meriam Al-Erhayems hjemmeside for hendes øvrige kursus- og undervisningsprogram: Meriam Al-Erhayem Psykoterapi & Undervisning