Kontakt


Hvis du er interesseret i at starte i et terapeutisk forløb og har lyst til at få en tid til en indledende samtale hos mig, anbefaler jeg, at du sender mig en mail eller eventuelt en sms, da jeg ikke har faste telefontider. Jeg besvarer alle henvendelser indenfor et døgn eller to og min ventetid ligger som oftest et sted mellem 3 og 8 uger – somme tider lidt kortere, somme tider lidt længere (også lidt afhængigt af din egen mulighed for fleksibilitet).

Jeg har til huse i et fint lille baghus fra 1700-tallet i Strandgade nr. 6. Det ligger helt i starten af Christianshavn, lige efter Knippelsbro når man kommer inde fra byen. Metroen og en masse forskellige busser kører fra Christianshavns Torv.

Du kan skrive til mig direkte herunder, så svarer jeg dig, så snart jeg får en ledig stund. Du skal dog vide, at den første mail du sender mig, ikke vil være krypteret og jeg anbefaler derfor, at du undlader at skrive personfølsomme oplysninger i den. Når jeg svarer dig tilbage, vil det være over en krypteret forbindelse og derfra kan vi skrive sikre mails til hinanden. Det er derfor en god ide at vente med at fortælle mig om din situation, indtil du enten kan koble dig på min krypterede forbindelse, eller til vi ses ansigt til ansigt.

Jeg er desværre blevet nødt til at lukke for min venteliste, da den på nuværende tidspunkt byder på mere end tre måneders ventetid. Ingen skal vente så længe, hvis der er behov for støtte eller hjælp nu og her. Prøv eventuelt at kigge på den hjemmeside, der hedder http://www.psykologeridanmark.dk

Tak for din forståelse.

mail@mettebratlann.dk

Kontakt