Kontakt


Hvis du er interesseret i at starte i et terapeutisk forløb og har lyst til at få en tid til en indledende samtale hos mig, anbefaler jeg, at du sender mig en mail eller eventuelt en sms, da jeg ikke har faste telefontider. Jeg besvarer alle henvendelser indenfor et døgn eller to, men min ventetid ligger som oftest et sted mellem 3 og 6 måneder – somme tider lidt kortere, somme tider lidt længere (også lidt afhængigt af din egen mulighed for fleksibilitet). Står du med en akut problemstilling, kan du eventuelt bruge denne side til at finde frem til en psykolog med kortere ventetid: http://www.psykologeridanmark.dk

Jeg har til huse i et fint lille baghus fra 1700-tallet i Strandgade nr. 6. Det ligger helt i starten af Christianshavn, lige efter Knippelsbro når man kommer inde fra byen. Metroen og en masse forskellige busser kører fra Christianshavns Torv.

Du kan skrive til mig på nedenstående mailadresse, så svarer jeg dig, så snart jeg får en ledig stund.

mail@mettebratlann.dk


Jeg er desværre blevet nødt til at lukke min venteliste indtil videre, da ventetiden ellers vil blive urimelig lang, for dem der ønsker at komme på den. Det beklager jeg og håber, du finder frem til et rigtig godt samtaleforløb ad andre veje. Tak for din forståelse.